Mám víc energie a lepší náladu

Chcete se cítit svěží, mít víc energie a dobrou náladu? Chcete si ulevit od každodenních stresů a plné hlavy starostí?

Máte psychicky náročnou práci?  Stresy? Špatné nálady? Jste unavení?

Znáte ten kolotoč myšlenek v hlavě? Pocit, že už ta hlava snad vybouchne. Co všechno musím a co jsem ještě zapomněla, co se všechno stalo? Unavuje vás to, jste podráždění, nedovedete se soustředit. Je toho na vás už prostě moc...

 

MÁM VÍC ENERGIE

To jsou nejčastější situace, ve kterých lidé sáhnou po CBG oleji a jsou příjemně překvapeni, jak se jim uleví.

CBG zklidňuje a třídí myšlenky v hlavě. Dobře se po něm soustředí, protože v hlavě zbyde jen to důležité. Cítíte nový příliv energie.

 

CBG je také přírodní "antidepresivum", při pravidelném užívání se vaše psychická pohoda zlepší. Nebo se využívá jako podpora při vysazování antidepresiv.

Tím, že CBG není návykové, můžete s ním kdykoliv přestat. Dávky se v průběhu užívání nezvyšují, ale naopak snižují. Tak jak se tělo dostává postupně do pohody.

 

Jde ho využít jako "první pomoc" při náročných situacích nebo jako prevenci při dlouhodobějších problémech.

Jako první pomoc většinou 5-8mg, pro pravidelné užívání stačí i polovic.

 

Přečtěte si možné lékové interakce CBD a CBG produktů!

 

Rádi vám poradíme s výběrem vhodného produktu i dávkováním. Informace na internetu jsou zjednodušené a mnohdy není snadné se v nich zorientovat. Využijte našich zkušeností - stačí zavolat nebo napsat - viz kontakty.

Na základě požadavků legislativy nesmíme u produktů uvádět dávkování, ani v článcích blogu uvádět odkazy na produkty nebo doporučovat jejich užívání nebo konkrétní dávku daného produktu.

 

 

„Veškeré informace uvedené na této webové stránce, jakož i informace, které jsou prostřednictvím této webové stránky poskytovány, slouží pouze ke vzdělávacím účelům. Žádná z informací zde uvedených není určena jako náhrada lékařské diagnózy a nelze takovou informaci považovat za lékařskou radu či doporučenou léčbu. Tato webová stránka nepodporuje, neschvaluje ani neobhajuje dovolené či nedovolené užívání omamných či psychotropních látek či páchání jiné nezákonné činnosti. Další informace naleznete v našem Prohlášení o odpovědnosti.